Bruiloft leveranciers

In deze directory vind je de meest artistieke videografen, high end bloemisten, vooruitstrevende bruidstaartontwerpers, moderne (bruids)modezaken en professionele make-up & haarstylisten – welke wij met veel aandacht hebben samengesteld en hoog aanbevelen om mee samen te werken. 

 

Ben jij een ondernemer in de bruiloft branche en wil je je aansluiten bij La Suite Directory? Vul dan het Directory formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

LaSuite-FEE-collective.jpg

FEE

FEE is een platform voor mode, kunst & design gelegen in Sittard – Nederland. 

Met een vooruitstrevende kijk op mode en een moderne mindset, verzorgt FEE de styling voor de fotoshoots van La Suite. De curators achter FEE zijn de nieuwe modernisten – met een minimalistisch doch gedetailleerd, iconisch gevoel voor stijl. 

 


Bezoek www.feecollective.com voor een impressie van FEE. 

Kleding

LaSuiteDirectory-CreativeStudio66.jpg

Creative Studio 66

Jalisa Oudenaarde is een fotograaf en videograaf  met Nationale en Internationale opdrachten in haar portfolio, inclusief New York Fashion Week. Jalisa weet hoe ze beweging moet vastleggen op beeld en dit te transformeren tot digitale kunst. Van portretten tot branding video’s – Jalisa heeft een feilloos gevoel voor het uitbeelden van imago en persoonlijkheid.

 

Een indruk van haar foto- en videokunsten kun je vinden op www.studio66.eu

Videografie

3-low.jpg

Stephanie Paulis

Het merk Stephanie Paulis is een Nederlands high-end kledingmerk dat staat voor een doelgerichte benadering van kleden. We hebben een diepe passie voor ethiek en esthetiek. We hebben onze liefde voor ethiek verankerd in ons tijdloze maar moderne en on demand productaanbod. We nodigen je uit om stil te staan en schoonheid in alle opzichten en vormen te ervaren.

 

Het label is ontworpen om te zijn en niet te overweldigen, om de schoonheid in de details waar te nemen en om eenvoud in zijn essentie opnieuw te definiëren. Sterk maar toch zacht. Elk stuk is ontworpen om de persoonlijkheid van een vrouw te versterken en te omarmen, om haar te helpen contact te maken met haar kern.

 

De day to night collecties worden gekenmerkt door modern minimalisme en tijdloze elegantie, waarbij de nadruk ligt op kwaliteitsstoffen. Met nauwkeurig vervaardigde silhouetten kan de collectie vele

seizoenen lang op verschillende manieren worden gedragen.

 

Geboren in Italië, vervaardigd in Amsterdam.

www.stephaniepaulis.com

Kleding

LaSuiteDirectory-Treacle&Spice.jpg

Treacle & Spice 

Treacle & Spice ontwerpt cakes & lekkernijen die sfeer, warmte en comfort uitstralen. Traditionele klassiekers worden gecombineerd met hedendaagse smaken en populaire foodtrends van over de hele wereld.  

 

“Sweets are a timeless tradition – to celebrate life in every moment of the day.”

Treacle & Spice biedt een breed assortiment aan vegan, gluten-arme en andere allergeenvrije opties. 
Naast het reguliere assortiment, specialiseert Treacle & Spice zich in cake designs voor iedere gelegenheid. Ieder ontwerp is uniek en wordt met veel liefde en zorg gecreëerd in jouw smaak- en dieetwensen.  

 

www.treacleandspice.nl

Bruidstaarten

LaSuiteDirectory-Namanama.jpg

Nama Nama Vintage

Haar reizen naar India en Nepal in 2010 hebben Nathalie Janssen aan het denken gezet over de misstanden in de kledingindustrie. Vanuit de passie uit haar kindertijd voor vintage en antiek is zij begonnen met het dragen en importeren van exclusieve

vintage en antieke (trouw)-jurken om een tegengeluid te geven aan de fast-fashion en haar steentje bij te dragen aan verduurzaming van de industrie. Nama Nama was geboren.

Nathalie heeft zingeving gevonden in het op haar eigen manier bijdragen aan een betere wereld en het

uitdragen van de waardes waar zij voor staat.

"Ik vind het zo onbeschrijfelijk mooi om een vrouw te zien stralen in een jurk die ze bij mij vindt maar ook hoe steeds meer vrouwen door mijn filosofie geraakt worden en daardoor kiezen voor een vintage of antiek exemplaar. Het ontroert me ook telkens weer als ik mijn jurken opnieuw tot leven zie komen tijdens een shoot

en wat een jurk voor een vrouw kan doen, niet alleen op haar grote dag maar ook in het dagelijks leven. De jurken staan symbool voor eigenliefde en empowerment."

Nama Nama verkoopt niet zomaar jurken maar een gevoel. Het is Nathalie's missie om vrouwen te laten

stralen als de godin die ze zijn in de glorie van hun authenticiteit. In hun kwetsbaarheid en hun kracht.

www.namanama.nl

Bruidsmode

LaSuiteDirectory-ChicaCharming.jpg

Angela Fransen-Dietz Visagie

Allround visagiste en haar-styliste Angela Fransen is een gewaardeerde professional in haar vak. Ze creëert net zo gemakkelijk de perfecte huid, als een extreme fantasie look. Bruiden zijn Angela’s favoriete klanten.

 

Een bruidslook creëren is een zeer creatief proces en deel uitmaken van de huwelijksdag is een schitterende ervaring. Angela’s belofte aan alle bruiden is prachtige schoonheid, pure verwennerij en volledige ontspanning op de grote dag. 

www.chicacharming.nl

Visagie & Haarstyling

LaSuiteDirectory-l'atelier.jpg

L’ Atelier Tailoring

L’ Atelier Tailoring is gespecialiseerd in maatkleding voor mannen.

Wij hebben ons gevestigd met het idee om de Nederlandse man te assisteren met het uitbreiden van zijn garderobe. Een unieke op maat gemaakte ervaring in een laid-back omgeving. Omdat alles maatwerk is, kunnen wij aan alle wensen voldoen wat betreft kleuren, dessin of patronen. Wij vertalen jouw persoonlijkheid naar een uniek pak op maat. Wij geloven dat adviseren, informeren en inspireren de belangrijkste waarden zijn. Wij introduceren maatwerk op een moderne manier, niet stoffig en niet conform de norm. Want; We Are Not Your Father’s Tailor.

www.latelier.store

Bruidegom

LaSuiteDirectory-BabetteKessels.jpg

Babette Kessels 

Bloemist en designer Babette Kessels creëert vanuit haar gevoel en de emoties die ze vangt. Haar zintuigelijke en sensitieve manier van leven wordt geprojecteerd in haar werk. De natuur leidt haar in haar creatieve proces en inspireert haar op haar dagelijkse wandelingen.

 

De natuurlijke vormen geven vorm aan haar ideeën, die ze graag aan de klant presenteert om er samen een moment van emotie mee te creëren. Stilte, geborgenheid en verbondenheid zijn de belangrijke waarden in de liefde, welke symbolisch verweven zijn in haar werk.

www.babettekessels.nl

Bloemisten