Wat we voor jullie kunnen doen

Trouwfotografie

Videografie

Bruiloft leveranciers

Styling

Uitnodigingen & Website

Onze services zijn geschikt voor iedere bruiloft variërend van ‘intiem & romantisch’ tot ‘cutting edge’. Onze kernwaarden zijn om het geheel intiem, authentiek, klassiek, minimalistisch, rauw en artistiek te houden. En boven alles – hoogst persoonlijk.

Wanneer kennis en tijd kostbaar zijn; laat ons jou het werk besparen en je een handje helpen. 

lasuitedirectory-weddingphotography.jpg

Trouwfotografie

Als we een bruiloft op beeld vastleggen, werken we graag met rauwe beelden – de glimlach, de tranen, de emotie. De Liefde. Beelden van het aankleden en klaarmaken. De kwetsbaarheid. Elkaar voor het eerst zien – twee harten die dansen. Een zachte aanraking. De ringen. Een gelofte en een kus. Laten we deze kostbare momenten vertragen en kunst op beeld creëren. 

 

Als koppel vinden jullie het wellicht fijn om ook een moment vóór de bruiloft te nemen voor een pre-bruiloft fotoshoot op locatie. 

 

Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de uitnodigingen, de website, de bedankkaartjes en natuurlijk – jullie trouwfotoalbum.

lasuitedirectory-prewedding .jpg

Bruiloft Videografie

Tijdens jullie bruiloft kunnen we naast fotografie ook een korte film maken om jullie trouwdag op beeld vast te leggen. De video krijgt dezelfde sfeer als de trouwfoto's en is een mooie manier om op elk moment jullie speciale dag te kunnen herbeleven.

lasuite-weddingwebsite.jpg

Uitnodingen & Website

Een schitterende print, op milieubewust papier. Omdat wij de wereld om jou heen en de fantastische toekomst die je zult hebben, bijzonder veel waarderen. Het mooie aan analoge prints in deze tijd is, dat ze niet enkel meer gebruikt worden voor drukwerk. Analoge prints kunnen worden gedigitaliseerd – dit is de specialiteit van La Suite. Wij focussen op digitale kunst en bieden daarnaast eco-vriendelijke prints op 100% gerecycled of tree-free papier.
Laten we samen iets creëren en je een blijvende herinnering geven aan jullie trouwdag. 

Printemps-08.webp

Styling

Een styliste voegt een bijzondere waarde toe aan een fotoshoot en aan jullie bruiloft. Ieder detail wordt weloverwogen. De styliste is de rechterhand van de fotograaf, die ervoor zorgt dat jij je de beste versie van jezelf voelt gedurende de gehele fotoshoot én op je trouwdag. 

 

Bij La Suite bieden we duurzame styling aan om je te helpen een bewuste keuze te maken over je trouwkleding. Als bruid kun je kiezen voor een vintage jurk of een mooi item dat je ook na de bruiloft kunt blijven dragen. Stijl het af met lokale en/of handgemaakte sieraden. Laat de bruidsmeisjes zelf de outfits kiezen of kies voor een verhuurservice voor avondkleding. Een verhuurservice is ook een goede optie voor de bruidegom en zijn gezelschap. Als je ervoor kiest om nieuwe schoenen te kopen voor de bruiloft, kies dan voor een paar dat gemaakt is in Europa. Er zijn vele kleermakers in onze Directory die een ‘tailormade’ pak kunnen ontwerpen dat bij je eigen persoonlijke stijl past. 

 

La Suite biedt fotoshoot styling en bruiloft styling van jou en je gezelschap. Daarnaast bieden wij ook stylingadvies voor de locatie & setting en stylingadvies voor de gehele bruiloft.