Ete-07.webp
La_Suite-hiver.jpg

Duurzaamheid​

De essentie van een bruiloft is samenzijn in harmonie. Zowel met de natuur als met elkaar. 

La Suite Directory streeft ernaar om duurzame bruiloft vormgeving & styling te creëren voor het milieubewuste bruidspaar. 

Om terug te geven aan een zwaar vervuilende miljoenenindustrie, doneert La Suite Directory 2% van de jaarlijkse verdiensten aan een goed doel dat ons aan het hart gaat; Yoga Gives Back - Anouk Prop's Fundraiser

Yoga Gives Back - Anouk Prop's Fundraiser​

Love is all you need. Tegelijkertijd groeien er zoveel kinderen op in onveiligheid, verwaarlozing en geweld. Anouk Prop, psycholoog, trauma therapeut en yoga docent, weet dat liefde, affectie en acceptatie een enorm verschil kunnen maken in het leven van een kind. Daarom zet zij zich al 10 jaar in het helpen van getraumatiseerde weeskinderen in India als toegewijde ambassadeur van Yoga Gives Back. Daarbij wil ze de wereld in gang zetten door het voorbeeld te geven om actie te ondernemen in plaats van alleen maar te doneren. Haar doel hierbij is om zoveel mogelijk getraumatiseerde kinderen van het weeshuis Deenabandhu Children's Home te ondersteunen door ze enerzijds ter plekke te helpen en anderzijds geld in te zamelen zodat ze de kans krijgen te groeien en zich volledig te ontwikkelen.  

 

Het weeshuis Deenabandhu in het zuiden van India, een warm bad van liefde en acceptatie voor veel straatkinderen. Al jaren zet Anouk zich in als vrijwilliger en geeft daarbij psychologische ondersteuning, trauma healing en yoga (therapie) geven voor de weeskinderen ter plekke. Kinderen leren tools te ontwikkelen om obstakels te overwinnen en stelt ze in staat om iedere berg in hun leven te beklimmen. Tegelijkertijd haalt ze met haar fundraiser ook veel donaties op zodat kinderen gesteund kunnen worden in hun dagelijkse basisbehoeften zoals eten, drinken en een slaapplek, maar ook onderwijs en sociale ontwikkeling.

 

Meer info over het project van Anouk lees je hier

1.jpg

De duurzamere keuzes die we bij La Suite Directory maken:

  • We steunen het goede doel Yoga Gives Back, door een deel van onze opbrengst te doneren

  • We creëren digitale beelden

  • Als we beelden printen, gebruiken we hiervoor 100% gerecycled of boomvrij papier en milieuvriendelijke inkt

la-suite-sustainability.jpg
Printemps-14.webp

Waar wij jou mee kunnen helpen om duurzamere keuzes omtrent je bruiloft te maken:

  • Een schitterende, minimalistische bruiloft creëren zonder alle tierlantijnen en plastic

  • Winkelen voor vintage, duurzame en/of recyclebare bruiloft kleding 

  • Catering van een biologische, vegetarische/vegan bruidstaart

  • Catering van een biologisch, seizoensgebonden, vegetarisch/vegan diner 

  • Een bruiloft locatie of huwelijksreis boeken welke bereikbaar is per auto of trein

  • Samenwerken met lokale leveranciers