Ons verhaal

La Suite Directory is een professionele visuele huwelijksservice, opgericht in Nederland en ontstaan uit een liefde voor het creëren van kunst uit rauwe materie. 

 

Wij zijn een collectief van drie jonge vrouwen met een creatieve achtergrond in beeldende kunst, fotografie en [grafisch] ontwerp. Wij zijn toegewijd aan ons werk en hebben La Suite Directory gecreëerd als platform waar we onze expertise als individuele kunstenaars kunnen combineren.

Als collectief ontwerpen wij [digitale] prints, beelden en ideeën voor de intieme bruiloft van het moderne bruidspaar.

kimbooij_profiel_foto.jpg
DSC_7144-DEF-low.jpg
Angela-lambriex.png

Kim Booij is een fotografe en een dromer, met een ongelofelijke focus op haar cameralens en op haar toekomst. Daarin spelen liefde, natuur en duurzaamheid een grote rol.  

Ze specialiseert zich in het vastleggen van emotie, intimiteit, harmonie – en ze speelt graag met natuurlijk licht.

 

Haar eerste camera werd haar geschonken op haar eerste Moederdag, tijdens de zwangerschap van haar eerste kind. Vanaf het moment dat ze leven in zich droeg, voelde ze een connectie die ze wilde documenteren – kinderen zijn voor Kim een grote inspiratiebron. Zij kijken nog zo verfijnd en vol verwondering naar alles wat er om hun heen leeft en bloeit. Met deze manier van verwondering en finesse kijkt Kim ook door haar cameralens. 

Simone Prick is een grafisch ontwerpster die de kunst van aquarel en zachte verfstrook stijlen op print helemaal eigen heeft gemaakt. Ze woont in Den Haag, dichtbij de zee.

 

Sardinië is haar tweede thuis waar het ongerepte landschap en de rotsachtige kustlijn haar continu inspireren.

De liefde voor ambacht – voor analoog werken met potlood, aquarelverf en inkt – wordt versterkt door haar liefde voor muziek. Penseelstroken dansen over het canvas in een dromerige flow. Natuur, ambacht en muziek zijn een levendige aanwezigheid in haar werk. 
 

Angela Steuns-Lambriex is de eigenaresse van een kleding boutique en een styliste met een uitzonderlijk oog voor detail. Haar stijl is minimalistisch en klassiek modern. Ze laat graag de fijnere details spreken – een bijzonder ontworpen sieraad, een knoopje op de mouw.

 

Ze houdt van connectie maken met anderen en om hen met liefde te versterken. Liefde, Hoop. Vreugde. Haar baan is om jou jezelf te laten voelen op je trouwdag en om je te laten stralen met liefde en zelfverzekerdheid.