Styling & Art Direction

Een styliste voegt een bijzondere waarde toe aan een fotoshoot en aan jullie bruiloft. Ieder detail wordt weloverwogen. De styliste is de rechterhand van de fotograaf, die ervoor zorgt dat jij je de beste versie van jezelf voelt gedurende de gehele fotoshoot én op je trouwdag. 

 

Bij La Suite bieden we duurzame styling aan om je te helpen een bewuste keuze te maken over je trouwkleding. Als bruid kun je kiezen voor een vintage jurk of een mooi item dat je ook na de bruiloft kunt blijven dragen. Stijl het af met lokale en/of handgemaakte sieraden. Laat de bruidsmeisjes zelf de outfits kiezen of kies voor een verhuurservice voor avondkleding. Een verhuurservice is ook een goede optie voor de bruidegom en zijn gezelschap. Als je ervoor kiest om nieuwe schoenen te kopen voor de bruiloft, kies dan voor een paar dat gemaakt is in Europa. Er zijn vele kleermakers in onze Directory die een ‘tailormade’ pak kunnen ontwerpen dat bij je eigen persoonlijke stijl past. 

 

La Suite biedt fotoshoot styling en bruiloft styling van jou en je gezelschap. Daarnaast bieden wij ook stylingadvies voor de locatie & setting en stylingadvies voor de gehele bruiloft.

 

Bezoek onze Bruiloft leveranciers pagina voor duurzame bruidsmode.

Service pakketten bekijk hier

1/3

Photography: Kim Booij  - Stationery: Simone Prick - Styling: Angela Steuns-Lambriex

MUA: Angela Fransen-Dietz  - Womens wear: SoP and FEE Collective  - Menswear: Suittruck

Models: Jorna & Marvin - Caressa & Rutger

LaSuiteDirectory.png