Uitnodiging &​ Website ontwerp

Een schitterende print, op milieubewust papier. Omdat wij de wereld om jou heen en de fantastische toekomst die je zult hebben, bijzonder veel waarderen. Het prachtige aan analoge prints in deze tijd is, dat ze niet enkel meer gebruikt worden voor drukwerk. Analoge prints kunnen worden gedigitaliseerd – dit is de specialiteit van La Suite.

 

Wij focussen op digitale kunst en bieden daarnaast eco-vriendelijke prints op 100% gerycled of tree-free papier. [Lees hier meer over duurzaamheid].


Laat ons samen iets creëren en je een blijvende herinnering geven aan jullie trouwdag.

Hiver-Stationery-03.webp

Save the Date

Répondez s’il vous plait? Als het belangrijk is om te weten hoeveel gasten er precies aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft, stuur dan digitale ‘Save the date’ kaarten uit. Het is gebruikelijk om je gasten enkele maanden van tevoren te informeren over jullie huwelijksdatum. Geef jullie gasten genoeg tijd om hun sociale kalenders vrij te maken en om te rsvp’en op jullie bruiloft. 

Hiver-stationery-02.webp

Bruiloft uitnodiging

De huwelijksuitnodigingen van het moderne koppel zijn minimalistisch – doch klassiek. 

Een mooie headline. Een eenvoudige datum, plaats en tijd. Dat is alles wat je hoeft te zeggen. 

album1.jpg

Trouwfoto album

De beelden van jullie mooie dag kunnen naderhand 

worden gebundeld in een prachtig vormgegeven fotoalbum, uiteraard helemaal in de stijl van de uitnodigingen en de website. Het album wordt vakkundig ingebonden zodat nog vele generaties na jullie, herinneringen kunnen ophalen tijdens het bekijken van jullie trouwfoto's.

lasuite-weddingwebsite.jpg

Website ontwerp

Een meer moderne manier om informatie over jullie trouwdag te verstrekken aan je gasten, is door middel van een bruiloft website. 


Een pagina waarop de gasten kunnen inloggen met een persoonlijke code, waarop zij alle plannen kunnen lezen van jullie trouwdag. Van het dagprogramma tot de route naar jullie trouwlocatie. 


De website zal dezelfde sfeer ademen als de stijl van jullie prints en gesierd worden door de intieme foto’s van jullie pre-bruiloft fotoshoot. 
 

Na de bruiloft, is de website de perfecte plek om jullie bruiloft foto’s en video’s the bewaren. De herinnering aan jullie bruiloft kan voor eeuwig online blijven voortbestaan.

Dune-Menu1-def.jpg

Menu- en tafelkaartjes

Als je een diner houdt voor je gasten, heb je naamkaartjes, een tafelschema en prachtig ontworpen menukaarten nodig om je tafel mee te versieren. 
 

la-suite-stationery.jpg

Bedankkaart

Stuur een gepersonaliseerd [digitaal] bedankkaartje naar je gasten. Laat hen weten hoe belangrijk het voor jullie was dat zij bij jullie bruiloft aanwezig zijn geweest.